Всесезонни гуми втора ръка

Струва ли си да закупим всесезонни гуми?

Всесезонните гуми съчетават предимствата и свойствата едновременно на летните и зимните модели.

  • Мека;

  • Осигурява стабилност на автомобила през всеки сезон;

  • Два вида протектор - за отвеждане на водата и за осигуряване на правилно сцепление с пътната настилка.


Изборът на гуми в нашия онлайн магазин може да се извърши напълно самостоятелно. За да направите това, използвайте удобни филтри, които ще ви помогнат бързо да намерите точния продукт за вашия автомобил. Нашите консултанти също могат да помогнат при избора на всесезонни гуми директно по телефона.
Гумите за всеки сезон стават все по-популярни сред автомобилистите. Това се дължи на факта, че повечето съвременни производители на автомобили предпочитат този тип, като избират всесезонни гуми за фабрично оборудване. Съответно колата ще се движи перфектно във всяка една страна и при всякакви климатични и метеорологични условия.  Можете да изберете втора ръка гуми за вашия автомобил в нашия каталог с помощта на специални филтри. Ако искате да опростите максимално търсенето си, използвайте телефона в горната част на сайта за директна връзка с наш служител, който ще ви помогне да изберете качествени всесезонни гуми втора употреба на базата на:

  • Вашите предпочитания;

  • Марка и модел на автомобила;

  • Технически параметри.


Употребявани гуми за всеки сезон

Ние предлагаме качествени артикули на евтини цени. Всички гуми са внос от Германия и имаме възможността да изберем само най-запазените бройки. Ако сте се спрели на всесезонни гуми втора ръка, ние ще се радваме да ви предложим много изгодни опции. Гумите за всеки сезон са особено популярни пред собствениците на джипове, кросоувъри и SUV. За тези автомобили, всесезонните гуми втора ръка са най-добрият вариант. Този тип гума се справя отлично с преодоляването на офроуд, сняг и кал.Какво трябва да знаем за всесезонните гуми втора употреба

  • Трябва да бъде обозначена за всички сезони (В някои случай с временна маркировка);

  • Не се препоръчва целогодишна експлоатация. При силна слана (от -10 градуса) гуми своята еластичност;

  • При температура на въздуха +35 градуса гумите могат да започнат да се размекват, в резултат на което стабилността и надеждността се губят.


Търсите евтини, но качествени всесезонни гуми втора ръка с доставка до вашия адрес? Онлайн магазин Krista-Gumi е на ваше разположение всеки ден!


Доставка на следващия ден
Проверка на пратката
Над 10 години опит в бранша
Проверено качество
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: